Hard-working Individuals Who Go Above and Beyond

Meet Our Team

FLINCK werkt samen met opdrachtgevers en partners om tot het bester resultaat te komen

PEOPLE BLOCKS

 

NETWORK ICONS

Commercieel Beheer

Commercieel beheer is waarschijnlijk één van de belangrijkste disciplines binnen het vastgoed.  FLINCK biedt gerichte en deskundige expertise op het gebied van commercieel beheer.

 

Leegstand binnen de vastgoedmarkt is hoog. Hierdoor is de concurrentie hoog. Dit zorgt voor een enorme devaluatie van gebouwen. FLINCK is van mening dat meegaan in de prijzenslag niet effectief is. In de afgelopen jaren heeft de praktijk dit ook bewezen.

 

FLINCK positioneert het object binnen de vastgoedmarkt. Hierbij staat ontzorgen centraal, zowel voor de verhuurder als voor de huurder. FLINCK heeft een groot netwerk om nieuwe huurders aan te trekken. Daarnaast heeft FLINCK diverse contact momenten met bestaande huurder om te zorgen dat ze de aandacht krijgen die ze verdienen.

Diensten

Verhuur

Heronderhandeling

Visualisatie

Opstellen Huurcontracten

Juridisch advies

 

Diensten

Bouw begeleiding

Opstellen kostenramingen

Aansturing teams

Gebouw management

Beheer vastgoed portefeuille

Opstellen exploitatiebegroting

Budget bewaking

Project Management

FLINCK heeft ruime ervaring op het gebied  van vastgoed beheer en de deskundigheid om alle facetten van het project te kunnen beoordelen.

 

Begeleiden, sturen en enthousiasmeren is de kern waarmee FLINCK zijn projecten stuurt. Een grote diversiteit aan projecten maakt FLINCK een all round project manager.

 

De belangen van onze opdrachtgever staat zonder enige uitzondering bovenaan. Loyaal en pro-actief handelen wordt door bestaande opdrachtgevers als een unieke en gewaardeerde eigenschap ervaren.

Conceptontwikkeling

Conceptontwikkeling is het maken van een compleet concept. Een complete boodschap die de doelgroep aanspreekt. Het aanbieden van enkel vierkante meters is niet meer effectief. Met een koppeling tussen een object en een concept creëer je onderscheidend vermogen ten opzichte van de concurrentie.

 

FLINCK  verzorgt een compleet concept waarmee uw gebouw(en) gepositioneerd word(en). FLINCK heeft ruime ervaring met de ontwikkeling van het concept. Daarbij heeft FLINCK het netwerk en de ervaring om het concept succesvol te implementeren en te exploiteren.

 

FLINCK kan ingehuurd worden als gedelegeerd ontwikkelaar maar is ook bereid om risicodragend te participeren. Van FLlNCK kan u in ieder geval bloed, zweet en tranen verwachten om het gewenste resultaat te realiseren.

 

Diensten

Ontwikkeling kantoor concepten

Ontwerp (interieur)

Positionering

Concept bewaking

Social media marketing

Waardecreatie

Atoomweg 50, 3542 AB Utrecht.

Contact